S.M.E.T. Zondag concert

Concert
15
Frauen-Liebe-und-Lebe-Klein
10 februari 2019 12:30

Frauen, Liebe und Leben

Francine Vis - mezzosopraan

Eva van Grinsven - saxofoon

Helena Basilova - piano

 

Francine, Eva en Helena ontmoetten elkaar aan het Conservatorium van Amsterdam en kennen elkaar zodoende alweer bijna hun halve leven. Deze drie gedreven, gepassioneerde vrouwen hadden al heel lang de wens om samen het podium te delen vanwege hun grote gezamenlijke liefde voor kamermuziek. Het programma dat zij samen stelden gaat over het leven en de liefde met de vrouw in de hoofdrol: van liefhebbende moeder tot trouwe echtgenote, inspirerende muze, verleidelijke minnares en femme-fatale.

Dit bijzondere gelegenheidstrio zal u verrassen met composities van Bridge, Brahms, Diepenbrock  en natuurlijk een selectie uit Frauenliebe und –leben van Robert Schumann.

 

 

Toegang 12.50 euro inclusief koffie-thee

 

 

 

Betaling bij aanvang concert contant of met  pin.

Wij reserveren geen vaste zitplaatsen.

Kaarten reserveren via de website www.cenakel.nl via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Parkeren op het terrein van Het Cenakel is niet mogelijk. De dichtstbijzijnde parkeermogelijkheid is aan de overzijde (oostzijde) van de Kempenbaan op het transferium (carpoolplaats) achter het Bastion Hotel.

 

cenakel info 1

cenakel info 2

cenakel info 3