Olga Vocal Ensemble

Concert
0
OLGA.jpgklein
20 december 2022 20:15

Olga Vocal Ensemble gaat weer op tournee! In december 2022 geeft het Nederlands-IJslands ensemble zes concerten in Nederland waarin ze het nieuwe kerstalbum, Winter Light, zullen presenteren.

Winter Light werd al opgenomen in 2021, maar de bijbehorende tournee werd vorig jaar helaas geannuleerd vanwege COVID. Maar nu, in december, presenteren de mannen van Olga dit winterse maar ook erg diverse programma. Van traditionele hymnen uit Rusland,Duitsland en IJsland tot jazz, barbershop en zelfs gospel. Extra bijzonder is een speciaal voor Olga gecomponeerd lied van de bas van het ensemble: Philip Barkhudarov. We zien er dan ook ontzettend naar uit om dit programma eindelijk voor ons publiek te mogen gaan zingen!

Het concert duurt van 20:15 tot ongeveer 21:45 met een (korte) pauze.

Toegangsprijs: 19,50 (korting 10,00)

Kaarten via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/wltil

Over Olga:

Olga Vocal Ensemble is een internationale a cappella groep die met een combinatie van enthousiasme, humor en heldere vocalen oud en jong weet te inspireren.

Het ensemble is bekend om haar unieke geluid en bijzondere muzikale combinaties waarin klassieke muziek moeiteloos samenkomt met populair repertoire.

De kersttour van Olga Vocal Ensemble is inmiddels een traditie. Verwacht kerstrepertoire uit alle windstreken, hymns en kerstklassiekers met de unieke ‘Olga’ sound. Laat je betoveren door deze geweldige zangkunstenaars.

Het ensemble bestaat uit:
Jonathan Ploeg - tenor
Matthew Smith - tenor
Arjan Lienaerts - bariton
Pétur Oddbergur Heimisson - bas-bariton
Philip Barkhudarov - bas

 

cenakel info 1

cenakel info 2

cenakel info 3