S.M.E.T. Kamermuziek serie

Concert
0
10._Warmelink_en_Meeuwsen_fotograaf_Foppe_Schut_LR
12 maart 2023

Kamermuziekserie

Isobel Warmelink & Nikola Meeuwsen

 

Isobel Warmelink | viool

Nikola Meeuwsen | piano

Isobel Warmelink (1996) won in januari 2022 de eerste prijs van het Oskar Back Vioolconcours in Utrecht. De jury prees haar gepassioneerde spel en de fantastische interactie met het orkest. Zij trad op als solist met het Residentie Orkest, Sinfonia Rotterdam en het Orkest van de 18e Eeuw. Ook was zij te gast bij verschillende belangrijke festivals zoals Wonderfeel, het Oranjewoud Festival en het Internationale Muziek Festival Utrecht. Op het ogenblik studeert zij in Salzburg bij Prof. Lukas Hagen, de eerste violist van het Hagen Quartet en volgt ze masterclasses bij Maxim Vengerov.

Nikola Meeuwsen (2002) profileert zich als één van de opvallendste jonge pianotalenten in Nederland. Afgelopen augustus ontving hij in Amsterdam de Grachtenfestival Prijs 2022. In 2014 won hij het Koninklijk Concertgebouw Concours en in 2012 het Steinway Concours. Hij trad meerdere malen op met het Residentie Orkest waarmee hij o.a. het Schumann pianoconcert vertolkte. Ook op festivals is hij een graag geziene gast. Hij speelde op het Storioni Festival, het kamermuziekfestival Schiermonnikoog en het nieuwe Haagse festival Classical Now. Nikola Meeuwsen studeert bij Marlies van Gent en Enrico Pace aan de prestigieuze Accademia Pianistica di Imola in Italië.

Programma: werken van Mozart en Schubert.

Toegang € 18.00

Kinderen t/m 11 jaar gratis

 

Betaling bij aanvang concert contant of met pin. Wij reserveren geen vaste zitplaatsen.

Kaarten reserveren is mogelijk via bovenstaande link of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Parkeren op het terrein van Het Cenakel is niet mogelijk. De dichtstbijzijnde parkeermogelijkheid is aan de overzijde bij het koetshuis. Voor meer parkeermogelijkheden kijk op de homepage.

 

 

 

cenakel info 1

cenakel info 2

cenakel info 3