Betoverende Pianisten

Concert
3
7._Zhora_Sargsian_fotograaf_Kohei_Hirotsu_LR_-_kopie
15 januari 2023 16:00

Zhora Sargsyan (1994, Armenië) kreeg internationale aandacht na het winnen van de 3e Grand Prix op het prestigieuze Internationale pianoconcours Long- Thibaud in Parijs in 2019. "Deze pianist kan zelfs lege zalen elektriseren" schreef het tijdschrift Tagesspiegel na de uitzending van het debuutconcert van Zhora Sargsyan voor de Deutchlandfunk Kultur tijdens de pandemie in 2021.

Vele concerten brachten hem naar diverse landen van de wereld waar hij zowel als solist als als kamermuziekspeler optrad. Hij speelde op vele festivals zoals het Deutchlandsberger Festival en Salzburger Schlosskonzerte in Oostenrijk, Amici di Paganini in Genua Italië en het Hvide Sande Festival in Denemarken. Als solist trad hij op met orkesten in Duitsland, Frankrijk en Armenië.

Masterclasses volgde hij bij onder andere Dmitry Bashkirov, Paul Lewis en Séverin von Eckardstein. Momenteel woont hij in Berlijn en studeert daar aan de University of Arts in de klas van Prof. Klaus Hellwig. Daarvoor studeerde hij aan het Staatsconservatorium van Yerevan in de klas van Prof. Vagharshak Harutyunyan.

Programma: onderdelen van de Klavierstücke op. 116 van Joh.Brahms, enkele ballades van Fr. Chopin en de Sonate nr. 5 van Scriabin.

Toegang € 25.00

Kinderen t/m 11 jaar gratis

 

Betaling bij aanvang concert contant of met pin. Wij reserveren geen vaste zitplaatsen.

Kaarten reserveren is mogelijk via bovenstaande link of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Parkeren op het terrein van Het Cenakel is niet mogelijk. De dichtstbijzijnde parkeermogelijkheid is aan de overzijde bij het koetshuis. Voor meer parkeermogelijkheden kijk op de homepage.

 

 

 

cenakel info 1

cenakel info 2

cenakel info 3