Betoverende Pianisten

Concert
3
7._Keigo_Mukawa_16_januari_fotograaf_Masatoshi_Yamashiro_LR
16 januari 2022 16:00

Helaas moeten wij dit concert uitstellen i.v.m. de corona maatregelen.

Aanvang   : 16.00 uur

Entree       : € 22,50

Kinderen t/m 11 jaar gratis

 

Keigo Mukawa

Met zijn magistrale vertolking van het Tweede Pianoconcert van Prokofieff maakte de 28-jarige Keigo Mukawa (1993, Japan) dit jaar grote indruk tijdens de finale van het Koningin Elizabethconcours in Brussel. Uiteindelijk werd hem de derde prijs toegekend van dit prestigieuze concours.

Na zijn studie aan de University of Arts in Tokio behaalde hij een eerste prijs van de Japan Music Competition. Ook bij internationale concoursen in Italië (Cremona) en Frankrijk (Concours Long, Thibaud, Crespin) behaalde hij eerste en tweede prijzen.

In Tokyo presenteerde hij in een serie van zes recitals het volledige piano- oeuvre van Ravel. Na zijn studie in Japan ontwikkelde hij zich verder onder leiding van Frank Braley aan het Conservatoire National te Parijs. Hij gaf al recitals in Frankrijk , Zwitserland, Letland, China en Japan.

Keigo Mukawa speelt in Tilburg werken van Mozart, Chopin en Ravel.

 

Betaling bij aanvang concert contant of met pin. Wij reserveren geen vaste zitplaatsen.

Kaarten reserveren is mogelijk via bovenstaande link of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Parkeren op het terrein van Het Cenakel is niet mogelijk. De dichtstbijzijnde parkeermogelijkheid is aan de overzijde bij Forward Advocaten. Meer parkeermogelijkheden op de homepage.

 

 

cenakel info 1

cenakel info 2

cenakel info 3