S.M.E.T. zondag concert

Concert
21
4._Osiris_Trio_12_december_Fotograaf_Marco_Borggreve_LR
12 december 2021 12:30

Aanvang   : 12.30 uur

Entree       : € 15,00

Kinderen t/m 11 jaar gratis

 

Peter Brunt | viool

Larissa Groeneveld | cello

Ellen Corver | piano

In 1988 vormden de drie veelbelovende Nederlandse jonge musici Peter Brunt (1961), Larissa Groeneveld en Ellen Corver het Osiris Trio. Door in rap tempo tal van onderscheidingen te winnen, wisten zij zich al snel te positioneren als toonaangevend Nederlands ensemble. Zo sleepten zij zowel de Nederlandse Philip Morris Finest Selection als de Kersjes Prijs in de wacht. Hun optreden op vele Europese podia en in Carnegie Hall in New York was het startpunt voor een grote internationale carrière.

Het trio onderscheidt zich door gedegen vakmanschap en weet een fraaie balans te vinden tussen diepgang en onbevangen inspiratie. Zij waren op vijf continenten te horen en maakten recentelijk een grote tournee door China. Hun uitgebreide discografie omvat twee eeuwen repertoire met zowel klassieke als in opdracht geschreven nieuwe werken.

Alle drie de leden zijn als hoofdvakdocent verbonden aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en worden regelmatig uitgenodigd om masterclasses te geven aan buitenlandse conservatoria.

Op 12 december speelt het Osiris Trio werken van Beethoven en Martin.

Betaling bij aanvang concert contant of met pin. Wij reserveren geen vaste zitplaatsen.

Kaarten reserveren is mogelijk via bovenstaande link of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Parkeren op het terrein van Het Cenakel is niet mogelijk. De dichtstbijzijnde parkeermogelijkheid is aan de overzijde bij Forward Advocaten. Meer parkeermogelijkheden op de homepage.

 

 

 

cenakel info 1

cenakel info 2

cenakel info 3