Betoverende Pianisten

Concert
 Registratie gesloten
 
24
3._Nadejda_Vlaeva_-_15_november_2020_geen_vermelding_fotograaf_2
21 november 2021 16:00

Aanvang   : 16.00 uur

Entree       : € 22,50

Kinderen t/m 11 jaar gratis

 

“She plays like a bird sings.” “A God given Talent.” -  Lazar Berman

Nadejda Vlaeva werd geboren in Sofia, Bulgarije en won al op vijftienjarige leeftijd de eerste prijs op het Liszt Concours in Lucca, Italië. Zij studeerde o.a. in Amsterdam bij Jan Wijn aan wat toen het Sweelinck Conservatorium heette. Zij behaalde vele prijzen op internationale concoursen en ontving de Yamaha Award voor de beste Brahmsvertolking op het belangrijke concours in Weimar, Duitsland. Voor het label Hyperion nam zij onalledaags repertoire op zoals de complete Saint-Saëns transcripties van het werk van Bach. Ze ontving de ‘Grand Prix du Disque’ voor haar cd met werk van Liszt.

Op haar nieuwste cd speelt zij de recentelijk ontdekte 2e Sonate van de romantische Oekraïnse componist Sergei Bortkiewicz. Hiervoor werd zij onderscheiden met de Musicweb Recording of the Year. Nadejda Vlaeva trad op in vele belangrijke zalen in Amerika, Europa en Azië zoals Carnegie's Zankel Hall, Lincoln Center en het Concertgebouw te Amsterdam. Ze woont op het ogenblik met man en dochter in New York City.

Nadejda Vlaeva speelt op 21 november composities van Klengel, Beethoven, Mendelssohn, Bortkiewicz, Scriabin en Vladigerov.

 

 

Betaling bij aanvang concert contant of met pin. Wij reserveren geen vaste zitplaatsen.

Kaarten reserveren is mogelijk via bovenstaande link of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Parkeren op het terrein van Het Cenakel is niet mogelijk. De dichtstbijzijnde parkeermogelijkheid is aan de overzijde bij Forward Advocaten. Meer parkeermogelijkheden op de homepage.

 

 

cenakel info 1

cenakel info 2

cenakel info 3