S.M.E.T. Zondag concert

Concert
10._Lavinia_Meijer_-_14_maart_2021_fotograaf_Corbino_2
13 februari 2022 12:30

UITVERKOCHT

Aanvang   : 12.30 uur

Entree      : € 15,00

Kinderen t/m 11 jaar gratis

  

Lavinia Meijer | harp

Lavinia Meijer (1983) werd geboren in Zuid Korea en kwam als tweejarige bij haar adoptieouders in Nederland. Zij groeide op in Arnhem en werd als elfjarige toegelaten tot de Jong Talentklas van het Utrechts Conservatorium waar zij studeerde bij Erika Waardenburg. Zij behaalde haar diploma's Bachelor en Master of Music beide cum laude aan zowel het Utrechts als het Amsterdams Conservatorium. Opvallend is haar bijzonder avontuurlijke programmering. Zo nam zij een cd op met Carel Kraayenhof (bandoneon) en treedt samen met hem op. Ook haar contact met de Amerikaanse componist Philip Glass is bijzonder te noemen. In 2009 kreeg zij de Nederlandse Muziekprijs van het Nederlandse Fonds voor de Podium Kunsten en 2013 ontving zij een Gouden Plaat en platina onderscheiding voor de cd Metamorphosis/The Hour met muziek van Philip Glass. Sindsdien neemt haar carrière een grote vlucht en treed zij op op vele podia in Europa, Amerika en Azië .

In Tilburg speelt zij composities spelen van Glass, Arnalds, Lambert en Lavinia Meijer.

 

Betaling bij aanvang concert contant of met pin. Wij reserveren geen vaste zitplaatsen.

Kaarten reserveren is mogelijk via bovenstaande link of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Parkeren op het terrein van Het Cenakel is niet mogelijk. De dichtstbijzijnde parkeermogelijkheid is aan de overzijde bij Koetshuis. Voor meer parkeermogelijkheden zie de homepage.

 

cenakel info 1

cenakel info 2

cenakel info 3