S.M.E.T. Zondag concert

Concert
28
8a._Lidy_Bjijdorp_-_7_februari_2021_fotograaf_Isabelle_Françaix_2_Klein
13 maart 2022 12:30

Aanvang   : 12.30 uur

Entree      : € 15,00

Kinderen t/m 11 jaar gratis 

Lidy Blijdorp | cello

Tobias Borsboom | piano

Lidy Blijdorp (1986) is een celliste met een enorme vertelkracht. Op de Amsterdamse Cellobiënale werd zij geprezen om haar "onthutsende muzikaliteit". Onlangs speelde Lidy haar ‘Artisten Diploma recital’ aan de prestigieuze Chapelle Musicale Reine Elizabeth te Brussel waar zij studeerde bij Gary Hoffman. Ze gaf recitals in België (Bozar en Flacey te Brussel), in Parijs en Japan (Kinan Hall, Wakayama en Bamboo Hall in Tokyo). In Madrid gaf zij een recital samen met Maria Joao Pires in het Auditorio Nacional. Sinds 2016 bespeelt zij de prachtige Italiaanse cello van Anner Bijlsma.

Tobias Borsboom (1988) is één van Nederlands bekendste jonge pianisten. Hij studeerde aan de jong talent afdeling van het Utrechts Conservatorium bij Paolo Giacometti en behaalde in 2013 zijn masterdiploma aan het Conservatorium van Amsterdam waar hij studeerde bij Jan Wijn. Als solist won Tobias de Dutch Classical Award en met partner Piotr Jasiurkowski, viool, ontving hij de publieksprijs. Ook oogstte hij succes op concoursen als het Grachtenfestival Conservatorium Concours, de YPF Competition en het Prinses Christina Concours. Dit jaar ontving hij lovende kritieken voor zijn opname van het belangrijke pianowerk ‘Pan’ van de Tsjechische componist Viteslav Novák. Tobias is als correpititor verbonden aan het Conservatorium van Amsterdam.

Op zondag 13 maart brengen Lidy en Tobias composities ten gehore van Ravel, Debussy, en Grieg.

 

 

 

Betaling bij aanvang concert contant of met pin. Wij reserveren geen vaste zitplaatsen.

Kaarten reserveren is mogelijk via bovenstaande link of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Parkeren op het terrein van Het Cenakel is niet mogelijk. De dichtstbijzijnde parkeermogelijkheid is aan de overzijde bij het koetshuis. Zie de homepage voor meer parkeermogelijkheden.

 

 

cenakel info 1

cenakel info 2

cenakel info 3