Cottage Ensemble

Concert
iedje
24 januari 2021 11:00

 

1,5-meter concert door het Cottage Ensemble 

 

Het Cottage Ensemble is een fris ensemble in wisselende bezetting, als strijkkwartet in combinatie met hoorn en klarinet zijn zij nét een tikje speciaal.

De muzikanten van het ensemble kennen elkaar via verschillende wegen, maar aan de basis van hun vriendschap ligt een gezamenlijke concert tour met het European Union Youth Orchestra. Hoewel zij allemaal van Nederlandse bodem komen, brachten studie en carrière hen op zeer verschillende plekken ter wereld zoals Weimar, Keulen, Berlijn, Londen en Los Angeles. Door de globale pandemie verzamelden zij zich terug op Nederlandse bodem en daardoor is het nu zover: samen brengen zij live klassieke muziek dicht bij u! Terug in de concertzaal, mét inachtneming van een veilige anderhalve meter afstand.

Op het programma staan het kleurrijke Hoornkwintet van Mozart en het virtuoze  Klarinetkwintet van von Weber. Het is een voorrecht om weer op eigen bodem op het podium te mogen staan en het Cottage Ensemble verwelkomt u dan ook heel graag in het prachtige Cenakel te Tilburg om hun muziek na een lange stilte weer met u de delen.

Musici:

Gerbrich Meijer, klarinet

Hanna Guirten, hoorn

Frans van Schoonhoven, viool 

Emma van Schoonhoven, viool en altviool

Michiel Wittink, altviool

Iedje van Wees, cello

Zondag 24 januari 11:00 & 13:00

Ticketprijs: €15,- per persoon (maximum 30 personen per concert)

Tickets te verkrijgen via: https://www.cottage-ensemble.com/tickets 

of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

of 06-29476598

concertduur: 1 uur,  zonder pauze 

 

cenakel info 1

cenakel info 2

cenakel info 3