S.M.E.T. Nieuwjaarsconcert

Concert
 Registratie gesloten
 
41
Datum: 8 januari 2017 12:30

Luna´s muzikale traject is als een reis. Geboren in Nederland in een muzikale familie luisterde ze naar allerlei soorten muziek, In 2010 rondt ze haar studie jazz-zang cum laude af aan het Conservatorium van Amsterdam. Ze reist meerdere malen naar de Verenigde Staten waar ze zanglessen neemt bij Theo Bleckmann en compositielessen bij Bill Markovitz (Manhattan School of Music, New York). Daarna brengt haar nieuwsgierigheid haar in India, waar ze zuid-Indiase zang studeert in Bangalore. Dit brengt haar vervolgens op het pad van de flamenco-zang.

Luna trekt  naar het Spaanse Sevilla om zich onder te dompelen in de flamenco en wordt daar diep geraakt door de rauwe expressie van flamenco-zang, waarin ze zowel diep verdriet als intense levensvreugde hoort doorklinken. Een paar jaar later verkast ze naar Barcelona waar ze, als eerste buitenlander ooit, wordt aangenomen voor de opleiding flamenco-zang aan de “Escuela Superior de Música de Cataluña” (ESMUC) bij flamenco-zanger José Miguel Vizcaya “Chiqui de la Linea”.

In 2015 studeert ze af als eerste niet-Spaanse aan de opleiding flamenco-zang aan het prestigieuze conservatorium “ESMUC” in Barcelona met de door haarzelf geschreven voorstelling “Entre Dos Mundos” (Tussen Twee Werelden). Zegers woont, studeert en werkt momenteel zowel in Nederland als in Spanje. Haar stem is een weerspiegeling van alle plaatsen die haar op haar voortdurende reis betoveren en waardoor ze zich onophoudelijk laat inspireren om te zingen en zich uit te drukken zonder grenzen.

Toegang 12.50 euro inclusief koffie/thee

 

 

Alle datums


  • 8 januari 2017 12:30

cenakel info 1

cenakel info 2

cenakel info 3